MILL HILL

Location: London, Barnet

Category: Homes

Services: Tender to Completion

Status: Completed

Budget: £200,000

This project is for the addition of a side-return first floor extension and a loft conversion to a detached house in North London.  At ground floor, a wide patio door opens the view towards the rear garden and provides plenty of natural light in the open plan kitchen/living space. A crittal style French door, separate the dining area from the tv room but still allowing the natural light to flow inside the space. The entrances to the playroom and utility/laundry are hidden by a large mirrored glass door that reflects the surrounding space. On the first floor the layout has been completely re-arranged in order to provide two extra bedroom, a family bathroom and a Master Bedroom with En-suite and Walk-in wardrobe.

The loft accommodates a guest bedroom and another bathroom.

RELATED PROJECTS

NOTTING HILL
Flat refurbishment for a young couple
FAMILY HOME
Kitchen rear extension to a family home
Show More

Creative Ideas & Architecture Office Ltd

                  3 - 11 Pine Street,  London EC1R 0JH                 

+ 44 (0) 20 3475 1385       info@ciao.archi

C.N.9976871    VAT.268080294 

Architects_Registration_Board-Black.jpg
logoTN_b.jpg

© Creative Ideas & Architecture Office Ltd