FAMILY HOME

Location: London, Barnet

Category: Homes

Services: Tender to Completion

Status: Completed

Budget: £200,000

This project is for a single storey rear extension to a family house in Barnet, North London. The new kitchen layout and open plan living room wrap the existing house around a bright connected space for the family to enjoy together. 

The space is flooded with light coming from the patio doors and the skylight located just above the kitchen island.

The interior finishes feature a subtle colour palette of greys and whites that enhance the brightness of the space. The wooden table and stools together with carefully selected furniture elements, provide a complementary balance and warm feel.

The kitchen worktop continues into the larder area where exposed bricks provide a nice contrast and mark the different use of the space.

RELATED PROJECTS

SOHO APARTMENT
Luxury apartment renovation in the heart of Soho
MILL HILL
Home renovation in North London
Show More

Creative Ideas & Architecture Office Ltd

                  3 - 11 Pine Street,  London EC1R 0JH                 

+ 44 (0) 20 3475 1385       info@ciao.archi

C.N.9976871    VAT.268080294 

Architects_Registration_Board-Black.jpg
logoTN_b.jpg

© Creative Ideas & Architecture Office Ltd